Първи снимки на Морган във Fear the Walking Dead

След разрушителния финал на Fear the Walking Dead, феновете не са сигурни кой е успял да оцелее и кой ще се завърне в сезон 4, но едно е ясно отдавна - Морган, първият жив човек, когото Рик от The Walking Dead срещна след като се събуди в болницата, ще стане част от spin-off-а.

Вчера бяха публикувани и първите снимки на актьора Лени Джеймс от новия сериал.

Все още не е ясно как и кога ще се пресекат пътищата на Морган и оцеляващите от Fear the Walking Dead, тъй като събитията във втория сериал се случват по-назад във времето, отколкото в оригиналния.
Морган дълго време отсъстваше от The Walking Dead, след това се появи за един епизод в сезон 3 и пак изчезна, чак до сезон 5. Възможно е Fear the Walking Dead да запълни тези празноти в историята.
На мен обаче по-вероятно ми се струва Fear the Walking Dead да направи голям сок във времето (близо 2 години), за да стигне до настоящия момент в оригиналния сериал. Възможно е крайната цел на всичко това да е обединение на двете истории, защото рейтингът на Fear the Walking Dead остава незадоволителен.

Сред феновете на двата сериала има теория, че появяването на Мадисън и нейната група вече беше загатнато в The Walking Dead. Възможно е именно те да са били в хеликоптера, който Рик видя в първата половина на сезон 8.

Коментари

Харесайте страницата във Facebook

Още любопитни неща