The Walking Dead е сред най-пиратстваните сериали на годината

Не всички имат възможност да гледат любимите си сериали по законен начин, а някои изобщо не желаят да го правят, затова много хора пиратстват новите епизоди. Всяка година излиза класация на най-сваляните незаконно сериали и The Walking Dead отново е в списъка.

Оказва се, че любимият на много хора сериал (предполагам даже на повечето, които четат това) е вторият най-пиратстван сериал за годината, изпреварен единствено от феномена "Игра на тронове".

Класацията за пиратство малко или много е показател за популярността на един сериал и от тази гледна точка е добре, че "Живите мъртви" присъства, но но официалните проучвания за зрителския интерес са важен фактор за продължаването или прекратяването на един сериал и в това отношение пиратството вреди.

От години The Walking Dead не е привличал толкова малко зрители, колкото последния полусезон. Да се надяваме, че разгорялата се с пълна сила война срещу Ниган и Спасителите ще върне хората пред екраните, защото историята на Рик Граймс и групата му има потенциал да продължава още много години.

Коментари

Харесайте страницата във Facebook

Още любопитни неща